Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 13 квітня 2018 року
Опубліковано 13 квітня 2018 року о 10:38

Протягом доби поліцією було зареєстровано 308 повідомлень, з яких 14 - внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ОБСТРІЛИ: за інформацією, наданою оперативним штабом з питань АТО ГУНП, поліцією зареєстровано 6 фактів обстрілів території Луганщини, що підконтрольна українській владі.

Так, 11 квітня зі стрілецької зброї бойовики обстрілювали околиці смт. Станиця-Луганська, а з мінометів гатили по околицях с. Троїцьке Попаснянського району.

12 квітня із застосуванням мінометів калібру 120 мм і 82 мм та «АГС-17» бойовики обстріляли околиці селищ Троїцьке та Новозванівка Попаснянського району. З міномету калібру 82 мм бойовики обстріляли околиці с. Кримське Новоайдарського району.

Інформації щодо жертв, постраждалих та руйнувань не надходило. Всі зареєстровані факти обстрілів внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 258 КК України «Терористичний акт».

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

КРАДІЖКА:

Співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Луганській області спільно з оперативниками Старобільського відділу поліції викрили двох громадян, які підозрюються у скоєнні крадіжки будівельного інструменту з підсобного приміщення, розташованого на подвір’ї будинку у м. Старобільськ. За даним фактом тривають слідчі дії у кримінальному провадженні відкритому за ст. 185 КК України «Крадіжка».

НЕЗАКОННЕ ПОВОДЖЕННЯ З ВОГНЕПАЛЬНОЮ ЗБРОЄЮ ТА БОЄПРИПАСАМИ:

До Новопсковського відділу поліції звернувся громадянин, який добровільно видав правоохоронцям гранату «Ф-1» без запалу.

До Кремінського відділу поліції звернувся громадянин, який добровільно видав правоохоронцям пістолет Макарова, гвинтівку Мосіна, два ножі та 163 набої калібру 7,62 мм (усі предмети зі слідами сильної корозії).

До Новоайдарського відділу поліції звернувся громадянин, який добровільно видав правоохоронцям 58 шт. набоїв калібру 7,62 мм.

Вилучене направлене на експертизу до НДЕКЦ. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Згідно частини 3 цієї статті, звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Співробітники Кремінського відділу поліції у громадянина виявили та вилучили 41 набій калібру 7,62 мм та корпус гранати «Ф-1» (усі предмети зі слідами корозії).

Вилучене направлено до НДЕКЦ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

До Новоайдарського відділу поліції:

- надійшли повідомлення диспетчера ДСНС про те, що на відстані приблизно 5 км від с. Співаківка Новоайдарського району робітниками КФГ «Фіто» виявлено артилерійський снаряд калібру 152 мм та на відстані 3 км від с. Лобачеве Новоайдарського району виявлено мінометний снаряд калібром 82 мм. На охорону місць події задіяні 4 співробітника Новоайдарського відділу поліції. Знешкодження снарядів заплановано на 13 квітня працівниками вибухотехнічної служби Новоайдарського ДСНС.

НЕ РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

КРАДІЖКИ:

У м. Лисичанськ:

- невідома особа з зовнішньої стіни будинку на кв. Молодіжному скоїла крадіжку 20 м кабелю зв’язку ТПП 10х2х05;

- невідома особа з зовнішньої стіни будинку на кв. Центральному скоїла крадіжку двох фрагментів по 7 м кожний кабелів зв’язку ТПП 20х2х0.4 та ТПП 50х2х0.4.

У м. Сватове невідома особа проникла до будинку, звідки скоїла крадіжку телевізора, телевізійної приставки, 25 кг муки, електричних інструментів та колеса від велосипеда.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 185 КК України «Крадіжка». Вживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння даних кримінальних правопорушень.

ШАХРАЙСТВО:

До Новоайдарського відділу поліції надійшло повідомлення громадянки про те, що вона перерахувала грошові кошти в сумі 3000 грн. на банківську картку «Приватбанк» за покупку нижньої білизни, оголошення про продаж якої вона знайшла на інтернет сайті «Вконтакте». Товар заявниця не отримала. Продавець на зв’язок не виходить, оголошення з сайту видалено. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 190 КК України «Шахрайство».

Відділ комунікації поліції

Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux