Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 3 червня 2018 року
Опубліковано 03 червня 2018 року о 09:50

Протягом доби поліцією було зареєстровано 254 повідомлень, з яких 10 - внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

ТІЛЕСНІ УШКОДЖЕННЯ:

До Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення місцевого мешканця про те, що біля одного з будинків по вул. Б. Ліщини м. Сєвєродонецька 63-річний чоловік знаходячись в стані сильного алкогольного сп'яніння, вдарив палицею по голові свою 60-річну дружину. Жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до реанімаційного відділення Сєвєродонецької міської лікарні. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України.

НЕЗАКОННЕ ЗАВОЛОДІННЯ АВТОТРАНСПОРТОМ:

Співробітники Управління патрульної поліції Луганської області затримали раніше судимого мешканця м. Лисичанськ, який незаконно заволодів мопедом «Альфа», який був припаркований біля одного з будинків по вулиці Рози Люксембург м. Лисичанська. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України.

УМИСНЕ ПОШКОДЖЕННЯ МАЙНА:

До Станично-Луганського відділу поліції надійшло повідомлення місцевої мешканки про те, що її знайома, після сварки з чоловіком, на своєму подвір’ї будинку по вул. 5 Лінія смт. Станиця Луганська, підпалила чоловіка автомобіль «ВАЗ 2106». Під час пожежі постраждалих не має, автомобіль знешкоджено вогнем. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна». Слідство триває.

ШАХРАЙСТВА:

До Біловодського відділу поліції:

- надійшла заява пенсіонерки про те, що їй на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, який представився спеціалістом відділу технічної підтримки служби безпеки АТ «Ощадбанк» та повідомив, що для проведення безпечних фінансових операцій необхідно назвати реквізити її банківської картки. Після передачі даної інформації з двох карток жінки були зняті грошові кошти на загальну суму 41000 грн;

- надійшла заява приватного підприємця про те, що з 27 лютого посадові особи одного з підприємств не виконують умови договору по поставці металопрокату, внаслідок чого заявнику заподіяно збиток на суму 308368 грн. 
Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 190 КК України «Шахрайство».

БЕЗВІСТИ ЗНИКЛИЙ:

До Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення місцевої мешканки про те, що 30 травня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її чоловік. Даний факт зареєстровано. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклого.

Відділ комунікації поліції Луганської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux