Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Кремінські школярі познайомились з роботою поліцейських Луганщини
Опубліковано 11 квітня 2019 року о 19:15

Поліцейські Кремінського відділу поліції запросили до себе випускників шкіл району, аби познайомити зі складною, проте водночас необхідною професією поліцейського. Правоохоронці підготували для підлітків ознайомчу екскурсію, починаючи з чергової частини та закінчуючи демонстрацією професійних навичок кінологічної служби.

Старшокласники почали знайомство з оперативної зали черговій частини. Старший інспектор - черговий Сергій Бутилкін ознайомив школярів із «шляхом», який проходить повідомлення або заява громадян, від реєстрації до результатів реагування поліцейськими на повідомлення.

Зустрілися школярі і з начальником Кремінського відділу поліції Тарасом Симоненком, який розповів про особливості роботи в поліції, про напрямки роботи служб, завдання, які вони виконують разом зі своїми колегами щодо розкриття та розслідування злочинів. Учні розпитували про найпоширеніші види злочинів, які скоюються на території міста, за що найчастіше притягують до відповідальності підлітків та, які правопорушення найпоширеніші серед молоді.

В свою чергу, дитячі поліцейські Світлана Шпотя та інструктор з особистої безпеки Микола Наталуха розповіли школярам про умови вступу до навчальних закладів системи МВС. Учні висловлювали бажання поповнити ряди працівників поліції, а тому цікавились умовами праці, навчанням та курсантським життям.

Працівники підрозділу КОРД розповіли про тактико-технічні характеристики зброї та правила безпеки при поводженні з нею. Бойовою екіпіровкою цікавилися не тільки хлопці, а й дівчата, які приміряли шоломи і бронежилети та робили фото на пам'ять. Кордівці продемонстрували курс надання домедичної допомоги при кровотечах, вогнепальних пораненнях, техніку накладання пов’язок, основні принципи проведення невідкладної реанімації при пораненнях, надання невідкладної допомоги при втраті свідомості.

Спеціалісти вибухотехніки навчили підлітків правила поводження у випадках виявлення підозрілих предметів, продемонстрували сучасні засоби захисту та пошуку вибухових пристроїв, макети боєприпасів і саморобних вибухових пристроїв.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux