Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Луганщині поліцейські викрили організатора сітки збуту особливо небезпечних наркотичних та психотропних речовин
Опубліковано 29 січня 2021 року о 18:03

Слідчими Слідчого управління та поліції м. Лисичанська під процесуальним керівництвом прокуратури мешканцю м. Сєвєродонецьк оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Так, в ході проведення комплексу слідчо-оперативних заходів співробітники УСР в Луганській області  ДСР Національної поліції України разом з оперативниками поліції м. Лисичанська під процесуальним керівництвом прокуратури «взяли на гарячому» молодика в той момент, коли він виходив з поштового відділення у м. Лисичанськ з отриманою  посилкою, в якій як виявилося знаходився так званий «майстер-скарб» з психотропною речовиною PVP. 

Під час огляду автівки, на якій він приїхав з м. Сєвєродонецьк до м. Лисичанськ, було виявлено та вилучено вже розфасована та заготовлена до збуту zip-закладка з психотропною речовиною.

Під час проведення санкціонованого судом обшуку за місцем мешкання чоловіка, слідчими та оперативниками було виявлено та вилучено пакети-закладки з розфасованими різною вагою партіями наркотичних та психотропних засобів, zip-пакети з пігулками екстазі, міні-ваги, сім-карти, телефони та гроші, отримані від збуту смертоносного товару.

Як з’ясувалось, саме цей чоловік організував схему по здійсненню збуту особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів через мережу Інтернет за допомогою месенджеру Telegram.

Наркотики та психотропи він отримував по пошті, а потім розфасовував невеличкими партіями та залишав у визначеному місці. З цієї схованки закладники-виконавці забирали «товар», робили закладки для покупців та звітували йому про виконану «роботу».

Наразі в рамках відкритого кримінального провадження триває досудове слідство.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux