Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські підрозділів особливого призначення семи регіонів отримали нові службові автомобілі
Опубліковано 06 жовтня 2021 року о 15:57

Зокрема ключі та сертифікати на службові мікроавтобуси Ford Transit отримали поліцейські в Житомирській, Луганській, Одеській, Рівненській, Харківській, Черкаській областях та м. Києві. Захід відбувся сьогодні, 06 жовтня, за участі заступника Голови Національної поліції України Олександра Фацевича.

За словами заступника Голови відомства Олександра Фацевича, вісім службових автомобілів отримали підрозділи поліції особливого призначення. Ці підрозділи виконують найважливіші функції – забезпечують правопорядок на вулицях, зокрема і під час різних масових заходів. Новий автотранспорт дозволить поліцейським бути мобільними та оперативно не лише реагувати на правопорушення, а й затримувати небезпечних злочинців. 

«На наступний рік ми плануємо й надалі продовжувати оснащувати підрозділи відомства. Щоб всі підрозділи, кожен спецпризначенець відчували підтримку від Національної поліції. Тому надалі ми технічно допомагатимемо не лише транспортом і зброєю, але й оснащенням та відповідним захистом для ефективного виконання завдань».

Нові службові транспортні засоби Ford Transit отримали командири підрозділів поліції особливого призначення в Житомирській, Луганській, Одеській, Рівненській, Харківській, Черкаській областях та м. Києві.


Тимчасово виконуючий обов'язки командира полку поліції особливого призначення в Харківській області Сергій Щебетун зазначив, що автомобілі оснащені кондиціонерами й спеціальними засобами зв’язку, що допоможе поліцейським якісніше виконувати свої службові обов’язки. 

Водночас автомобілі обладнані сучасною системою відеоспостереження, що дасть змогу у подальшому об’єктивно оцінити обставини події та  притягнути порушників до відповідальності. 

«Це п’ятий автомобіль такого класу, отриманий лише за минулий місяць цього року підрозділом поліції особливого призначення Харківщини. Ми вдячні Нацполіції за  можливість постійно вдосконалювати матеріально-технічну базу. Адже ці автомобілі щоденно виїжджають на відпрацювання району, поліцейські цілодобово несуть службу, фактично живуть в цих автомобілях. А відтак  дуже важливо забезпечити належні умови під час несення служби правоохоронців. Для Харкова, міста-мільйонника, де щодня проходять масові заходи, футбольні матчі, міжнародні заходи отриманий спецтранспорт є дуже потрібним», – сказав Сергій Щебетун.


Управління комунікації
Національної поліції України

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux