Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 16 травня 2018 року
Опубліковано 16 травня 2018 року о 09:45

Протягом доби поліцією було зареєстровано 285 повідомлень, з яких 20 - внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ОБСТРІЛИ: поліцією зареєстровано один факт обстрілу території Луганщини, що підконтрольна українській владі.

Так, із застосуванням стрілецької зброї бойовики обстріляли околиці с. Катеринівка Попаснянського району.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 258 КК України «Терористичний акт».

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

ТЯЖКІ ТІЛЕСНІ УШКОДЖЕННЯ:

До Сватівського відділу поліції надійшло повідомлення громадянки про те, що біля цвинтаря по вул. Ліхачова м. Сватове вона виявила свого дядька з тілесними ушкодженнями. Чоловіка у стані коми було госпіталізовано. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Вживаються заходи щодо встановлення обставин отримання чоловіком тілесних ушкоджень.

НЕЗАКОННЕ ПОВОДЖЕННЯ З БОЄПРИПАСАМИ:

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Зброя та вибухівка»:

- співробітники Білокуракинського відділу поліції під час проведення огляду речей громадянина виявили та вилучили гранату РГД-5 та запал до неї;

- співробітники Попаснянського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянина виявили та вилучили гранату Ф-1 та запал до неї.

Вилучене направлено до НДЕКЦ. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

ВИЯВЛЕННЯ БОЄПРИПАСІВ:

До Кремінського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера ДСНС про те, що на відстані 1 км від туристичної бази у м. Кремінна були виявлені 3 артилерійські снаряди калібру 152 мм часів Другої світової війни. Місце події охороняється співробітниками Кремінського відділу поліції. Знешкодження боєприпасів заплановано 16 травня фахівцями ДСНС. Даний факт зареєстровано.

До Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення громадянина про те, що на присадибній ділянці він виявив 5 гранат Ф-1 та п’ять запалів УЗРГМ. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Даний факт зареєстровано.

ВИЛУЧЕННЯ НАРКОТИКІВ:

Оперативники Лисичанського відділу поліції у громадянина виявили та вилучили 60 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

НЕ РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

ДТП:

До Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення медиків про надання жінці медичної допомоги. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що 15 травня жінка переходила проїжджу частину по пр. Гвардійському м. Сєвєродонецьк, де на неї скоїв наїзд водій автомобіля марки «Chery». Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та, після надання медичної допомоги, від госпіталізації відмовилась. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події в рамках кримінального провадження відкритого за ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

ІНШЕ:

НАДЗВИЧАЙНА ПОДІЯ:

До Попаснянського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера ДСНС про те, що внаслідок грози було пошкоджено повітряну високовольтну лінію в районі с. Тошківка Попаснянського району. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи Попаснянського відділу поліції встановили, що в наслідок пошкодження високовольтної лінії було знеструмлено шахту «Тошківська», «Первомайськвугілля», де під землею перебували 29 гірників. Життю та здоров’ю гірників нічого не загрожує, повітря подається за допомогою стаціонарних засобів живлення. Станом на 06.45 живлення у шахті частково відновлено, гірники підняті на поверхню. Також без електропостачання залишилось 36 абонентів с. Устинівка. Даний факт зареєстровано.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux