Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
До поліції Луганщини завітав мобільний підрозділ EUAM КМЄС
Опубліковано 15 вересня 2021 року о 12:40

Сьогодні, 15 вересня, представники Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС) завітали з приємним візитом до поліції Луганщини.

Керівник операційного департаменту КМЄС Удо Моллер разом зі своїми колегами мобільного підрозділу EUAM: Ове Петерсон (Швеція), Вінсент Хогхней (Ірландія), Данут-Міхай Даніла ( Румунія), Юрій Гладун, Сергій Гривняк, Олена Горєва та Альона Ісакова висловили свою повагу особовому складу та керівництву поліції Луганщини та вручили ключі від 14 позашляховиків «Nissan Patrol», «Nissan Pathfinder» та «Mercedes-Benz Vito».

- Ми, з колегами, під час першого візиту до Сєвєродонецька, який відбувся у липні цього року, з метою надання допомоги у провадженні національно прийнятих реформ у рамках правоохоронних органів на регіональному рівні, провели багато ознайомчих та тематичних зустрічей з силовими структурами, організаціями громадянського суспільства та військово-цивільними адміністраціями Луганської області. Під час зустрічей ми були вражені обсягом викликів, які постають перед вами під час несення служби. Тому, сьогоднішня місія щодо передачі вам позашляховиків для нас дуже приємна та відповідальна. Ми продовжимо свою роботу з метою подальшої співпраці та розвитку проєктів співробітництва, - промовив Удо Моллер.

- Я вдячний нашим колегам з КМЄС за підтримку та надану допомогу. Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю заради безпеки на нашій рідній Луганській землі, а також отримання більшої довіри громадян та тісної співпраці з громадами, - звертаючись до іноземної делегації, зазначив Олег Григоров.

Наприкінці заходу, старший експерт з питань загальної правоохоронної діяльності Юрій Гладун наголосив, що правоохоронці служать для того, щоб кожен громадянин відчував себе у безпеці, бо всі ми заслуговуємо, щоб в нашій країні жилося краще. Завдяки європейським партнерам ми робимо все для того щоб наша Україна процвітала.

По завершенню заходу гості провели зустрічі з особовим складом спецпідрозділів поліції та інших служб Головного управління.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux