Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поважне, людяне спілкування з громадянами, професійне виконання службових обов’язків, обізнаність та прагнення до навчання – саме це запорука довіри та поваги громадян до поліцейської родини Луганщини,- Олег Григоров
Опубліковано 19 жовтня 2021 року о 15:59

Сьогодні, 19 жовтня, в Головному управлінні Національної поліції під головуванням очільника поліції Луганщини Олега Григорова відбулась онлайн-колегія за підсумками роботи дев’яти місяців поточного року з керівниками галузевих служб управління та територіальних підрозділів поліції за участі начальника Управління з дотримання прав людини НПУ полковника поліції Руслана Горяченка.

Під час виступу Руслан Горяченко довів до присутніх основні вимоги Міністра внутрішніх справ та Голови НПУ щодо забезпечення доступності кожної людини, у тому числі для людей з інвалідністю до підрозділів поліції, відкритості роботи поліції і неухильного дотримання прав людини, та презентував основні завдання та результати роботи Управління дотримання прав людини за 9 місяців поточного року як на території держави в цілому, так і в Луганській області зокрема. Окремо зупинився на типових недоліках, які були виявлені під час перевірок територіальних підрозділів Луганської області щодо дотримання прав людини в поліцейській діяльності. Крім цього, він ознайомив присутніх з останніми рішеннями Європейського суду з прав людини та продемонстровав типову схему зонування приміщень в тих підрозділах, де планується впровадження системи «Custody Records».

Продовжуючи нараду, особлива увага начальника ГУНП була приділена організації роботи з розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, розшуку злочинців та безвісті зниклих, виявлення та документування наркозбувачів. Окремо зупинились на питаннях проведення інформаційної та профілактичної роботи з учнівською молоддю та родинами, які опинились у складних життєвих умовах, на необхідності проведення більш активних профілактичних заходів щодо забезпечення безпеки усіх учасників дорожнього руху.

Окремо обговорили недоліки та прорахунки, які мають місце як в оперативно-службовій діяльності підрозділів, так і в організаційних моментах окремих керівників територіальних відділів поліції.

Завершуючи обговорення нагальних питань, Олег Григоров звертаючись до присутніх, наголосив, що тільки поважне, людяне спілкування з громадянами, професійне виконання службових обов’язків, системність в організації роботи, обізнаність та прагнення до навчання і є запорукою довіри та поваги громадян до поліцейської родини Луганщини.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux