Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Правоохоронці Луганщини готуються до забезпечення правопорядку під час проведення парламентських виборів 2019
Опубліковано 13 червня 2019 року о 12:22

Сьогодні, після проведення відео селекторної наради під головуванням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, у Головному управлінні Національної поліції очільник поліції Луганщини Сергій Колесник провів спільну міжвідомча нараду у якій взяли участь керівники всіх структурних підрозділів МВС в області, керівництво ОТУ «Північ» та представники Громадської мережі «Опора» в Луганській області.

Розпочавши нараду, Сергій Колесник стисло довів до присутніх інформацію щодо кількості зареєстрованих поліцією з початку виборчого парламентського процесу повідомлень про порушення виборчого законодавства (20 повідомлень, з яких по 2-х відкриті кримінальні провадження за фактом підкупу виборців). Розповів про те, що по відкритих кримінальних провадженнях проводиться досудове слідство посиленими слідчо-оперативними групами.

Зазначив, що вже працює ситуаційний центр, який координує діяльність усіх структурних підрозділів задля негайного реагування на усі повідомлення про порушення виборчого законодавства. Крім того, відзначив, що поліцією області вже вжито низку заходів щодо підготовки особового складу до несення служби на завершальному етапі виборчих перегонів, та готується проведення навчань й додаткових тренінгів по несенню служби поліцейськими на виборчих дільницях.

- Перед нами - представниками силових структур, поставлено завдання забезпечити прозорі та чесні вибори. Виконання цього завдання - наша з вами спільна відповідальність, - звертаючись до присутніх, зазначив Сергій Колесник.

Під час наради Громадський омбудсмен із захисту виборчих прав Громадянської мережі «Опора» в Луганській області Сергій Кошель відзначив високий рівень комунікації ГМ «Опора» та поліції під час проведення президентських виборів та висловив впевненість у подальшій тісній та плідній співпраці задля того, щоб вибори були чесними та прозорими, та визнаними міжнародним співтовариством демократичними та легітимними.

- Поліція Луганщини готова до повної взаємодії з Громадською мережею «Опора» задля вжиття спільних злагоджених дій під час проведення виборчого процесу, - підсумував нараду Сергій Колесник.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux