Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Луганщині відбулась відеоселектарна нарада з керівництвом Нацполіції щодо оптимізації роботи блокпостів в Луганській та Донецькій областях
Опубліковано 18 травня 2018 року о 07:45

У нараді приймали участь заступник Голови Національної поліції України полковник поліції Костянтин Бушуєв, який координує діяльність Національної поліції в рамках проведення Операції об’єднаних сил, та керівництво поліції Луганщини.

Під час наради обговорювались особливості функціонування підрозділів поліції в рамках проведення Операції об’єднаних сил на території Луганської та Донецької областей.

«На сьогодні, на територіях двох областей поки що до 30 травня поліцейські будуть нести службу на 41 блокпості. Прийнято рішення про оптимізацію блокпостів та зменшення їх кількості до 25. Основна їх функція буде забезпечення пропускних режимів в межах зони «Безпеки». Зона «Безпеки» - це зона, яка розміщується між адміністративно-територіальними кордонами Луганської та Донецької областей і є другою лінією, яка відмежовує зону «Безпеки» та зону «Бойових дій», - розповів Костянтин Бушуєв.

«За рахунок скорочення блокпостів буде створено 68 піших патрулів, які будуть виконувати завдання в межах населених пунктів та 38 автопатрулів, які беруть на себе функцію мобільних блокпостів», - зазначив заступник Голови Нацполіції.

Крім того, він наголосив на повному переформатуванні роботи блокпостів, що дозволить на більш якісному рівні забезпечити пропускний режим у зоні «Безпеки».

Акцентував увагу на необхідності обов’язкового проходження спеціальної підготовки співробітниками поліції, які несуть службу на блокпостах. Відмітив, що поліція Луганщини вже розпочала роботу з тактичної підготовки співробітників, яку проводять у кожному підрозділі бійці батальйону поліції особливого призначення ГУНП.

Піднімались питання щодо матеріально-технічного забезпечення і переобладнання блокпостів.

«Усі блокпости у плановому порядку повинні бути переобладнанні. Ми повинні забезпечити належні умови для працівників, які несуть на них службу і створити належні умови для пропускного режиму», - наголосив Костянтин Бушуєв.

 

Відділ комунікації поліції 
Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux