Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 11 вересня 2018 року
Опубліковано 11 вересня 2018 року о 10:30

Протягом доби поліцією було зареєстровано 371 повідомлення.

ВИЛУЧЕННЯ БОЄПРИПАСІВ:

У ході проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Зброя та вибухівка»:

- співробітники сектору реагування патрульної поліції Старобільського відділу поліції біля крамниці по вул. Миру с. Веселе Старобільського району у громадянина виявили та вилучили 30 набоїв калібру 5,45 мм. 

- оперативники Попаснянського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянина вилучили обріз мисливської рушниці та 2 набої до мисливської рушниці калібру 16 мм. 

Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

До Попаснянського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера ДСНС м. Попасна про те, що в траві біля паркану Державної пожежно-рятувальної частини по вул. Вокзальній м. Попасна було виявлено мінометний снаряд калібру 82 мм. Місце події охороняється співробітниками Попаснянського відділу поліції. Знешкодження боєприпасу фахівцями ДСНС заплановано на 11 вересня. Даний факт зареєстровано.

ВИЛУЧЕННЯ НАРКОТИКІВ:

Співробітники Слідчого управління ГУНП, Управління протидії наркозлочинності ГУНП, бійці батальйону поліції особливого призначення ГУНП спільно з оперативниками Лисичанського відділу поліції у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянина виявили та вилучили 700 гр. марихуани та кущі рослини коноплі. 

Бійці батальйону «Скіф» ГУНП в Запорізькій області під час патрулювання території по вул. Піонерській с. Сиротине м. Сєвєродонецьк в ході проведення огляду речей чоловіка виявили та вилучили вилучено 100 гр. марихуани.
Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

НЕРОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

КРАДІЖКА:

До Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення громадянина Бангладеш, який тимчасове проживає на території Україні про те, що невідома особа з прилавку торгівельного кіоску по просп. Перемоги, скоїла крадіжку його барсетки, у якій знаходився мобільний телефон. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 185 КК України «Крадіжка». Вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи причетної до скоєння даного кримінального правопорушення.

ШАХРАЙСТВО:

До Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення громадянки про те, що невідома особа, яка представившись її сином, зателефонувала її свекрусі та повідомила, що у її сина вилучили гранату та для вирішення питання щодо не притягнення останнього до відповідальності, необхідно сплатити грошові кошти. Згодом свекрусі заявниці зателефонувала невідома особа, яка представилась знайомим сина, домовилась з нею про зустріч та згодом приїхала до неї. Невідомому потерпіла передала грошові кошти у сумі 30 тис. доларів США. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 190 КК України «Шахрайство».

ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ ТА МОРАЛЬНОСТІ:

До Лисичанського відділу поліції:

- надійшло повідомлення громадянина про те, що невідома особа на цвинтарі у районі вул. Матросова м. Лисичанськ пошкодила стелу та надгробну плиту та звалила стелу на могилах, де поховані його батьки. 

- надійшло повідомлення громадянки про те, що невідома особа на цвинтарі, що розташований у районі вул. Матросова м. Лисичанськ, пошкодила стелу та надгробну плиту на могилі, де похована її донька.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ст. 297 КК України «Наруга над могилою».

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux