Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 15 червня 2018 року
Опубліковано 15 червня 2018 року о 12:10

Протягом доби поліцією було зареєстровано 330 повідомлень, з яких 9 - внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

НЕЗАКОННЕ ПОВОДЖЕННЯ З ВОГНЕПАЛЬНОЮ ЗБРОЄЮ, БОЙОВИМИ ПРИПАСАМИ І ВИБУХОВИМИ РЕЧОВИНАМИ:

Оперативники Сєвєродонецького відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянина виявили та вилучили газовий револьвер «Agent 35», револьвер «Сафари 430» та предмет кустарного виробництва схожий на нунчаки. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

КРАДІЖКИ:

У м. Рубіжне невідома особа проникла до дачного будинку, звідки скоїла крадіжку сабвуферу, DVD-програвача, TV-тюнеру, шаблі сувенірної, мікрохвильової печі, пилососу, сувенірних ножів, металевого посуду та пакунку сигар.

У м. Кремінна невідома особа проникла до будинку, звідки скоїла крадіжку ноутбука, телевізора та ювелірних виробів.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 185 КК України «Крадіжка». Вживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння даних кримінальних правопорушень.

ІНШІ ПОДІЇ:

До Лисичанського відділу поліції:

- надійшло повідомлення лікаря про те, що до реанімаційного відділення лікарні м. Лисичанська з діагнозом: «гостре отруєння грибами» госпіталізовано мешканця м. Новодружеськ. Перевіркою встановлено, що чоловік вживав у їжу дикоростучі гриби (сироїжки). Стан здоров’я чоловіка тяжкий;

- надійшло повідомлення лікаря про те, що до реанімаційного відділення лікарні м. Попасна з діагнозом: «гостре отруєння грибами» госпіталізовано мешканку смт. Нижнє. Перевіркою встановлено, що жінка вживала у їжу дикоростучі гриби (сироїжки). Стан здоров’я жінки тяжкий.

БЕЗВІСТИ ЗНИКЛИЙ:

До Білокуракинського відділу поліції надійшло повідомлення соціального працівника територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів, інвалідів та одиноких непрацездатних громадян Білокуракинської ДРА про те, що 14 червня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її підопічний похилого віку. Даний факт зареєстрований. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклого.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux