Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 18 травня 2018 року
Опубліковано 18 травня 2018 року о 10:55

Протягом доби поліцією було зареєстровано 85 повідомлень, з яких 14 - внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

НЕЗАКОННЕ ПОВОДЖЕННЯ З БОЄПРИПАСАМИ:

Співробітники Біловодського відділу поліції на одному з блокпостів в ході особистого огляду громадянина виявили та вилучили 3 запали до гранати.

Співробітники Троїцького відділу поліції в ході особистого огляду у громадянина виявили та вилучили гранату «Ф-1».

Вилучене направлено до НДЕКЦ. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

ДТП:У смт. Новопсков водій, керуючи автомобілем «Сузукі Гранд Вітара» по вул. Українській смт. Новопсков, скоїв наїзд на велосипед, на якому рухались двоє малолітніх. Дітлахи, які рухалися на зустріч автомобілю, здійснюючи маневр (поворот вліво) не пропустили даний автомобіль. Внаслідок ДТП підлітки отримали легкі тілесні ушкодження. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст.263 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху».

ІНША ПОДІЯ:

До Міловського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера Міловського РЕС про те, що 17 травня внаслідок обриву електромережі (після шквального пориву вітру), сталося відключення електропостачання в населених пунктах: с. Микільське, с. Червона Зоря, с. Микільске-1 та с. Благодатне Міловського району. Без електропостачання залишилось 64 абонента. Ремонтні роботи заплановано на 18 травня. Даний факт зареєстровано.

БЕЗВІСНО ВІДСУТНІ:

До Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення громадянки про те, що з 14 жовтня 2015 року та до теперішнього часу не виходить на зв’язок її сестра.

До Рубіжанського відділу поліції надійшло повідомлення громадянки про те, що 15 травня 2018 року пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її сусід, страждає на втрату пам'яті та психічне захворювання, неодноразово уходив з дому.

Дані факти зареєстровані. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження жінки.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux