Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 19 квітня 2018 року
Опубліковано 19 квітня 2018 року о 09:30

Протягом доби поліцією було зареєстровано 355 повідомлень, з яких 15 - внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

КРАДІЖКИ:

Оперативники Старобільського відділу поліції викрили двох громадян, які підозрюються у скоєнні крадіжки металевих виробів з подвір’я магазину у м. Старобільськ.

Співробітники Кремінського відділу поліції викрили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки деталей до трактору з господарчої споруди на подвір’ї будинку у м. Кремінна.

За даними фактами тривають слідчі дії у кримінальних провадженнях відкритих за ст. 185 КК України «Крадіжка».

ЗДАЧА ЗБРОЇ:

До Лисичанського відділу поліції звернувся громадянин, який добровільно видав правоохоронцям мисливську гладкоствольну рушницю.

Вилучене направлене на експертизу до НДЕКЦ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Згідно частини 3 цієї статті, звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

ВИЛУЧЕННЯ БОЄПРИПАСІВ:

Співробітники Новоайдарського відділу поліції спільно з бійцями батальйону «Луганськ-1» ГУНП під час особистого огляду громадянина виявили та вилучили 139 набоїв різного калібру. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ. Даний факт зареєстровано.

ВИЛУЧЕННЯ НАРКОТИКІВ:

Співробітники Сєвєродонецького відділу поліції:

- під час проведення огляду за місцем мешкання громадянина виявили та вилучили 5 гр марихуани;

- під час проведення особистого огляду громадянина виявили та вилучили 1 мл опію.

Співробітники Сватівського відділу поліції під час проведення особистого огляду громадянина виявили та вилучили 25 гр марихуани.

Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ. Дані факти зареєстровані.

НЕ РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

КРАДІЖКИ:

У смт. Станиця-Луганська:

- невідома особа проникла до гаражу, звідки скоїла крадіжку 16 л бензину, набору ремонтних ключів та мопеду в розібраному стані;

- невідома особа проникла до будинку, звідки скоїла крадіжку електричного двигуна до циркулярної пили та металевих виробів.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 185 КК України «Крадіжка». Вживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння даних кримінальних правопорушень.

ШАХРАЙСТВА:

До Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення громадянки про те, що їй на мобільний телефон зателефонувала невідома жінка, яка повідомила, що її донька знаходиться у поліції. Для вирішення питання щодо не притягнення доньки заявниці до кримінальної відповідальності потрібні гроші у сумі 16000 грн. Потерпіла погодилася та перерахувала гроші в сумі 7600 грн на рахунок який їй повідомила невідома жінка. Після чого заявниця зателефонувала своїй донці та дізналась, що з нею нічого не трапилося. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 190 КК України «Шахрайство».

ІНШІ ПОДІЇ:

До Біловолського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера газової служби про те, що по вул. Центральній та вул. Маяковського с. Плугатар під час проведення земельних робіт було пошкоджено пластикову газову трубу. Внаслідок пошкодження без газопостачання залишилось 170 абонентів. 18 квітня газопостачання було відновлено. Даний факт зареєстровано.

Співробітники Новоайдарського відділу поліції виявили громадянина РФ, який перебуває на території України без оформлення відповідних документів. Відносно чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 203 КУпАП. «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України».

НАРУГА НАД МОГИЛОЮ:

Невідома особа з цвинтаря м. Привілля скоїла крадіжку металевого швелера. Даний факт зареєстровано.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux