Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 2 червня 2018 року
Опубліковано 02 червня 2018 року о 10:34

Протягом доби поліцією було зареєстровано 289 повідомлень, з яких 22 - внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:


ДОБРОВІЛЬНА ЗДАЧА БОЄПРИПАСІВ:


До Рубіжанського відділу поліції звернувся громадянин, який добровільно видав правоохоронцям 223 набої різного калібру. Вилучене направлене на експертизу до НДЕКЦ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Згідно частини 3 цієї статті, звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.


ВИЛУЧЕННЯ БОЄПРИПАСІВ:


Оперативники Управляння карного розшуку ГУНП спільно зі співробітниками Рубіжанського відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянина виявили та вилучили піротехнічний пристрій військового зразку у вигляді освітлювальної ракетниці.


Оперативники Кремінського відділу поліції в ході проведення огляду домоволодіння за місцем мешкання пенсіонерки виявили та вилучили 35 набоїв калібру 9 мм.


Оперативники Новоайдарського відділу поліції спільно з працівниками ВСП в одному з відділень «Нової пошти» в м. Щастя в ході огляду поштового відправлення, яке відправляв громадянин виявили та вилучили 10 набоїв різного калібру.


Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».


ВИЛУЧЕННЯ НАРКОТИКІВ:


Оперативники Управляння карного розшуку ГУНП спільно зі співробітниками Рубіжанського відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянина виявили та вилучили 400 гр марихуани. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».


НЕ РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:


ШАХРАЙСТВО:


До Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення громадянина про те, що 26 квітня йому на телефон зателефонував невідомий чоловік, який представилася працівником одного з заводів та запропонував за вигідною ціною придбати дизильне пальне. Після чого заявник перерахував на банківську картку «Укрсоцбанку» грошові кошті у сумі 102983 грн, але до теперішнього часу дизильне паливо не отримав. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 190 КК України «Шахрайство».


БЕЗВІСТИ ЗНИКЛА:


До Кремінського відділу поліції надійшло повідомлення пенсіонера про те, що 26 травня пішла з дому та до теперішнього часу не повернулась його донька. Даний факт зареєстровано. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклої.

Відділ комунікації поліції
Луганської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux