Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 2 квітня 2018 року
Опубліковано 02 квітня 2018 року о 09:30

Протягом двох діб поліцією було зареєстровано 466 повідомлень, з яких 14- внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

НЕЗАКОННЕ ПОВОДЖЕННЯ З БОЄПРИПАСАМИ:

Співробітники Кремінського відділу поліції в ході проведення особистого огляду громадянина виявили та вилучили 40 набоїв калібру 7,62 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

НАРКОЗЛОЧИНИ:

У м. Сєвєродонецьк:

- бійці батальйону «Скіф» ГУНП в Запорізькій області спільно зі співробітниками Сєвєродонецького відділу поліції в ході проведення особистого огляду громадянина виявили та вилучили 1 гр. амфетаміну;

- співробітники Управління патрульної поліції у громадянина виявили та вилучили 10 гр. марихуани.

Співробітники Кремінського відділу поліції у громадянина виявили та вилучили 60 гр. марихуани.

У м. Рубіжне співробітники Управління патрульної поліції у громадянина виявили та вилучили 0,5 гр. амфетаміну.

Вилучене направлено до НДЕКЦ. Дані факти зареєстровані.

НЕ РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

КРАДІЖКИ:

У м. Лисичанськ:

- невідома особа проникла до будинку, звідки скоїла крадіжку конвектору, виробів з металу, постільної білизни, господарського інвентарю, телевізору та магнітофону;

- невідома особа проникла до господарчої споруди на території домоволодіння, звідки скоїла крадіжку продуктів харчування;

- невідома особа проникла до підвалу, розташованого під будинком за місцем мешкання, звідки скоїла крадіжку металевих виробів та продуктів харчування;

- невідома особа проникла до будинку по вул. Донсодівська, звідки скоїла крадіжку комп’ютерного монітору та системного блоку.

У м. Сєвєродонецьк:

- невідома особа з подвір’я будинку за місцем мешкання скоїла крадіжку металевої ємкості;

- невідома особа з під’їздів будинку по просп. Гвардійському скоїла крадіжку 14 м телефонного кабелю;

- невідома особа проникла до підвалу будинку по вул. Гагаріна, звідки скоїла крадіжку електроінструменту та набору металевих ключів;

- невідома особа проникла до гаражу на території домоволодіння, звідки скоїла крадіжку електроінструменту та набору металевих ключів.

У с. Стара Краснянка Кремінського району невідома особа проникла до господарчої споруди на подвір’ї будинку по вул. Лісна, звідки скоїла крадіжку металевих виробів, електричного кабелю та грошових коштів.

У м. Кремінна невідома особа проникла до гаражу на подвір’ї будинку по вул. Рилєєва, звідки скоїла крадіжку мотоцикла, який знаходився у розібраному та несправному стані.

У м. Рубіжне невідома особа проникла до господарчої споруди на подвір’ї будинку, звідки скоїла крадіжку металевих виробів.

У с. Макарове Станично-Луганського району невідома особа проникла до дачного будинку по вул. Нова, звідки скоїла крадіжку мікрохвильової печі та одягу.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 185 КК України «Крадіжка». Вживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння даних кримінальних правопорушень.

ІНШІ:

ПОЖЕЖА:

До Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера ДСНС про те, що по вул. П. Сєверова сталося займання будинку. Перевіркою встановлено, що внаслідок пожежі постраждали господарі будинку. Попередня причина займання - необережне поводження з вогнем під час паління. Даний факт зареєстровано.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux