Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 21 березня 2018 року
Опубліковано 21 березня 2018 року о 09:30

Протягом доби поліцією було зареєстровано 197 повідомлень, з яких 13- внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

КРАДІЖКИ:

Співробітники Лисичанського відділу поліції:

- викрили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки металевих виробів з подвір’я будинку у м. Лисичанськ;

- викрили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки металевих виробів з подвір’я будинку у м. Лисичанськ;

- викрили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки 3 газових балонів з господарчої споруди на подвір’ї будинку по вул. Мінській.

За даними фактами тривають слідчі дії у кримінальних провадженнях відкритих за ст. 185 КК України «Крадіжка».

НЕЗАКОННЕ ПОВОДЖЕННЯ ЗІ ЗБРОЄЮ:

Співробітники Слідчого Управління, Управління протидії наркозлочиності, бійцями батальйону «Корд» ГУНП спільно з оперативниками Лисичанського відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка виявили та вилучили стартовий пістолет, перероблений для відстрілу гумових куль, та 14 набоїв калібру 9 мм до травматичної зброї. Вилучене направлене на експертизу до НДЕКЦ. Даний факт зареєстровано.

НАРКОЗЛОЧИН:

Співробітники Сєвєродонецького відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка виявили та вилучили 15 мл опію та 60 мл ацетильованого ангідриду. Вилучене направлене на експертизу до НДЕКЦ. Даний факт зареєстровано.

ТЯЖКІ ТІЛЕСНІ УШКОДЖЕННЯ:

До Кремінського відділу поліції надійшло повідомлення громадянина с. Боровеньки Кремінського району про те, що 20 березня його брат у ході раптово виниклого конфлікту під час спільного вживання алкогольних напоїв за їх місцем мешкання, заподіяв заявнику тілесні ушкодження, вдаривши його ножем. Чоловіка госпіталізовано до хірургічного відділення м. Сєвєродонецька з д/з: пневмоторакс правої легені. У ході проведення слідчо-оперативних заходів співробітники Кремінського відділу поліції за скоєння вказаного злочину затримали підозрюваного. Отримано зізнання та вилучено речові докази. Натепер вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу відносно останнього. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

НЕ РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

ШАХРАЙСТВА:

До Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення громадянина про те, що йому надійшло «sms-повідомлення» про заблокування його банківської картки «Ощадбанк» після чого він зателефонував за номером телефону, який був вказаний в «sms-повідомленні», де відповіла невстановлена особа, яка представилась співробітником «Ощадбанку» та попросила чоловіка повідомити реквізити його банківської картки для розблокування картки. Після передачі даної інформації з картки чоловіка були зняті грошові кошти у сумі 7883 грн.

До Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення громадянина про те, що невідома особа зателефонувала його матері та представившись її сином повідомила, що він перебуває у поліції за вчинення злочину та за його звільнення потрібно перевести грошові кошти на банківську картку. Жінка перерахувала на банківську картку (номер не запам’ятала) грошові кошти у сумі 4950 грн., а вже після цього зателефонувала своєму сину і дізналась, що його ніхто не затримував та він перебуває вдома.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 190 КК України «Шахрайство».

ІНШІ:

ІНШІ ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ДОВКІЛЛЯ:

Співробітники Міловського відділу поліції виявили факт незаконної порубки лісу чоловіком, який 20 березня незаконно спилив 7 дерев, які росли на земельній ділянці в межах населеного пункту с. Великоцьк та відносились до зелених насаджень загального користування. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 1 ст. 246 КК України «Незаконна порубка лісу».

Відділ комунікації поліції Луганської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux