Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 6 червня 2018 року
Опубліковано 06 червня 2018 року о 11:30

Протягом доби поліцією було зареєстровано 375 повідомлень, з яких 18 - внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

ГРАБІЖ:

Співробітники Станично-Луганського відділу поліції викрили громадянина, який підозрюється у відкритому заволодінні металевим коритом з подвір’я будинку в с. Велика Чернігівка Станично-Луганського району. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 186 КК України «Грабіж».

ВИЯВЛЕННЯ ЗБРОЇ ТА БОЄПРИПАСІВ:

До Новоайдарського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера ДСНС про те, що у лісосмузі, на відстані 6 км від с. Дмитрівка Новоайдарського району виявлено касетний елемент від РСЗО «СМЕРЧ» та на відстані приблизно 4 км від нього у лісосмузі виявлено елемент корпусу з РСЗО «СМЕРЧ». Знешкодження боєприпасу фахівцями ДСНС заплановано на 6 червня. Місце події охороняється поліцейськими. Даний факт зареєстровано.

НЕ РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

ШАХРАЙСТВО:

До Попаснянського відділу поліції надійшло повідомлення громадянки похилого віку про те, що їй зателефонував невідомий чоловік, який представившись працівником поліції повідомив, що її син скоїв ДТП та для його звільнення потрібна фінансова допомога. Заявниця погодилась та користуючись банківським терміналом «Приватбанк» перерахувала на абонентські номери грошові кошти в сумі 7400 грн. Після цього жінка дізналась, що її онук в неприємності не потрапляв та з ним усе гаразд. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 190 КК України «Шахрайство».

ІНШІ:

ДТП:

У м Сєвєродонецьк по вул. Новікова біля одного з будинків водій автомобіля «Renault Logan», проїжджаючи у дворі, скоїв наїзд на чоловіка. Внаслідок ДТП постраждалий отримав тілесні ушкодження. На місці події була надана перша медична допомога. Від госпіталізації відмовився. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Відділ комунікації поліції Луганської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux