Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 6 квітня 2018 року
Опубліковано 06 квітня 2018 року о 11:02

Протягом доби поліцією було зареєстровано 302 повідомлення, з яких 20- внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ОБСТРІЛИ: за інформацією, наданою оперативним штабом з питань АТО ГУНП, поліцією зареєстровано 2 факти обстрілів території Луганщини, що підконтрольна українській владі.

Так, зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь по території, що поблизу смт. Станиця Луганська та станції Донецька Станично-Луганського району.

Всі зареєстровані факти обстрілів внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 258 КК України «Терористичний акт».

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

ВИЛУЧЕННЯ БОЄПРИПАСІВ:

До Міловського відділу поліції звернувся громадянин, який добровільно видав правоохоронцям 30 набоїв калібру 5,45 мм., які він знайшов біля с. Новострільцівка Міловського району на смітнику. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Даний факт зареєстровано.

НАРКОЗЛОЧИН:

Співробітники Попаснянського відділу поліції у громадянина виявили та вилучили 15 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Даний факт зареєстровано.

НЕ РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

КРАДІЖКИ:

У м. Попасна:

- невідома особа проникла до підсобного приміщення магазина, звідки скоїла крадіжку продуктів харчування та грошових коштів;

- невідома особа з території, що не охороняється ст. «Передаточна» м. Попасна скоїла крадіжку елементів верхньої будови колії (Рейки Р-50 - 125 шт., підкладки КБ-50 - 224 шт., бовти стикові Р-50 - 96 шт., накладки Р-50 - 24 шт., бовти клемні (у зборі) - 448 шт., бовти закладні - 448 шт.).

У м. Рубіжне невідома особа з колодязя зв’язку розташованого біля будинку по вул. Володимирська скоїла крадіжку 45 м. кабелю ТПП ЕП 100х2.

У м. Сєвєродонецьк невідома особа зі стіни будинку по вул. Донецькій скоїла крадіжку 100 м. телефонного оптоволоконного кабелю.

У м. Лисичанськ:

- невідома особа проникла до будинку звідки скоїла крадіжку грошових коштів та золотих виробів;

- невідома особа проникла до будинку звідки скоїла крадіжку системного блоку та монітору.

У смт. Станиця-Луганська невідома особа проникла до будинку, звідки скоїла крадіжку двох водяних електронасосів та одного комплекту постільної білизни.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 185 КК України «Крадіжка». Вживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння даних кримінальних правопорушень.

ШАХРАЙСТВА:

До Станично-Луганського відділу поліції надійшло повідомлення громадянина про те, що він перерахував на банківську картку «Південний» грошові кошти в сумі 3000 грн. за покупку газової пічі, оголошення про продаж якої він знайшов на інтернет сайті «OLX». Товар заявник не отримав. Продавець на зв’язок не виходить, оголошення з сайту видалено.

До Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення громадянки про те, що їй надійшло «sms-повідомлення» про заблокування її банківської картки та вимогою терміново пройти авторизацію. Після чого зателефонував невідомий та назвався працівником безпеки Національного банку м. Києва та повідомив, що необхідно пройти авторизацію, щоб її картку «Укрсоцбанк» не було заблоковано. Після передачі даної інформації з картки жінки були зняті грошові кошти у сумі 4550 грн.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 190 КК України «Шахрайство».

ІНШІ:

ДТП:

У м. Сєвєродонецьк водій автомобіля «ВАЗ 21099», рухаючись з напрямку ш. Будівельників в напрямку вул. Єгорова, скоїв наїзд на пішохода. Внаслідок ДТП чоловіка з тілесними ушкодженнями госпіталізована до Сєвєродонецької міської лікарні. Даний факт зареєстровано, триває перевірка. Даний факт зареєстровано.

ІНША ПОДІЯ:

У м. Рубіжне співробітники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в ході проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» виявили громадянина Шрі Ланки, який з 12 лютого 2018 року перебуває без реєстрації на території України. Матеріали за даним фактом направлено до Рубіжанського МВ УДМС для прийняття рішення згідно чинного законодавства. Даний факт зареєстровано.

Відділ комунікації поліції Луганської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux