Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 7 травня 2018 року
Опубліковано 07 травня 2018 року о 09:30

Протягом двох діб поліцією було зареєстровано 336 повідомлень, з яких 20 - внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ОБСТРІЛИ: поліцією зареєстровано 6 фактів обстрілів території Луганщини, що підконтрольна українській владі.

Так, з танкового озброєння та «БМП-1», мінометів калібру 120 мм, «РПГ», «СПГ-9», «АГС-17» та великокаліберного кулемету бойовики обстріляли с. Кримське Новоайдарського району.

З «СПГ-9», «АГС-17», міномету калібру 82 мм та великокаліберного кулемету бойовики обстріляли околиці с. Катеринівка та с. Троїцьке Попаснянського району.

Інформації щодо руйнувань не надходило. Всі зареєстровані факти обстрілів внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 258 КК України «Терористичний акт».

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

ГРАБІЖ:

Співробітники Лисичанського відділу поліції затримали громадянина, який підозрюється у скоєнні грабежу – відкритому заволодінні мобільним телефоном у м. Новодружеськ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за статтею 186 КК України «Грабіж». Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України.

НЕЗАКОННЕ ПОВОДЖЕННЯ З БОЄПРИПАСАМИ:

В ході проведення операції «Зброя та вибухівка»:

- співробітники Новоайдарського відділу поліції спільно з бійцями батальйону «Луганськ-1» у громадянина виявили та вилучили корпус гранати «Ф-1» без запалу;

- співробітники Кремінського відділу поліції у громадянина виявили та вилучили 80 набоїв калібру 7,62 мм;

- співробітники Кремінського відділу поліції спільно з бійцями батальйону особливого призначення ГУНП під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка виявили та вилучили 15 набоїв калібру 7,62 мм;

- співробітники Сєвєродонецького відділу поліції у громадянина виявили та вилучили 6 набої різного калібру, два багнет-ножа та магазин від автомату МП-40. Вилучені предмети відносяться до часів Другої світової війни.

- співробітники Попаснянського відділу поліції під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка виявили та вилучили гранату «Ф-1» та запал до неї;

- співробітники Новопсковського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку у покинутому домоволодінні виявили та вилучили 23 набої калібру 12,7 мм, гранату «Ф-1» без запалу, гранату «РГД-5» без запалу, підривач до протитанкової міни та «РПГ».

Вилучене направлено до НДЕКЦ. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

ДОБРОВІЛЬНА ВИДАЧА БОЄПРИПАСІВ:

До Новоайдарського відділу поліції звернувся громадянин, який добровільно здав правоохоронцям гранату «РГН». Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Згідно частини 3 цієї статті, звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

НАРКОЗЛОЧИН:

Співробітники Новопсковського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка виявили та вилучили 5 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Даний факт внесений в ЄРДР та кваліфікований за ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

НЕ РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

КРАДІЖКИ:

У м. Лисичанськ:

- невідома особа проникла до дачного будинку, звідки скоїла крадіжку стабілізатору напруги та дрібних виробів;

- невідома особа проникла до будинку, звідки скоїла крадіжку верстату та пилососу;

- невідома особа з подвір’я домоволодіння скоїла крадіжку кисневого балону.

У м. Сватове невідома особа проникла до будинку, звідки скоїла крадіжку вуликів з бджолиними сім’ями.

У смт. Новопськов невідома особа проникла до квартири, звідки скоїла крадіжку TV-тюнеру.

У с. Тимовне Троїцького району невідома особа проникла до складського приміщення по вул. Зарічна, звідки скоїла крадіжку 10 т насіння соняшника.

У смт. Мілове невідома особа з подвір’ї будинку скоїла крадіжку електроінструменту, будівельного стиплера та двох газових горілок.

У смт. Білокуракине невідома особа проникла до складського приміщення, звідки скоїла крадіжку 600 кг соняшника.

У м. Сєвєродонецьк невідома особа проникла до квартири, звідки скоїла крадіжку ювелірних виробів та грошових коштів.

Дані факт внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 185 КК України «Крадіжка». Вживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння даних кримінальних правопорушень.

ШАХРАЙСТВО:

До Міловського відділу поліції надійшло повідомлення керівника одного з фермерських господарств про те, що він перерахував грошові кошти в сумі 102000 грн. за покупку дизельного палива оголошення про продаж якого він знайшов у мережі інтернет. До тепер заявник замовлення не отримав. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 190 КК України «Шахрайство».

ІНШІ:

ПОЖЕЖА:

До Попаснянського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера ДСНС м. Попасна про те, що у смт. Комишуваха Попаснянського району сталося займання житлового будинку. Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем під час паління. Внаслідок пожежі постраждав господар будинку. Чоловіка госпіталізовано лікарні. Даний факт зареєстровано.

Відділ комунікації поліції

Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux