Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 8 серпня 2018 року
Опубліковано 08 серпня 2018 року о 10:15

Протягом доби поліцією було зареєстровано 382 повідомлення, з яких 9 - внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ВИЯВЛЕННЯ БОЄПРИПАСІВ:

До Новоайдарського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера ДСНС про те, що на відстані приблизно 28 м від траси сполученням м. Старобільськ-смт. Новоайдар неподалік від с. Штормове Новоайдарського району виявлено РПГ-26. Знешкодження боєприпасу фахівцями ДСНС заплановано на 8 серпня. Даний факт зареєстровано.

ВИЛУЧЕННЯ НАРКОТИКІВ:

Співробітники Старобільського відділу поліції у громадянина виявили та вилучили 8 гр. марихуани.

У м. Сєвєродонецьк бійці батальйону «Скіф» в Запорізькій області у громадянина виявили та вилучили 1 гр. амфетаміну.

Вилучене направлено до НДЕКЦ. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

ГРАБІЖІ:

Співробітники Новоайдарського відділу поліції викрили громадянина, який підозрюється у відкритому заволодінні пляшкою горілки з міні маркету по вул. Великий Шлях смт. Новоайдар.

До Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення громадянина про те, що 7 серпня о 23.50 біля будинку по вул. Першотравневій невідомий чоловік із застосуванням насильства, заволодів його мобільним телефоном. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи, причетної до скоєння даного кримінального правопорушення.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 186 КК України «Грабіж».

НЕЗАКОННЕ ЗАВОЛОДІННЯ ТРАНСПОРТНИМ ЗАСОБОМ:

До Старобільського відділу поліції надійшло повідомлення громадянина про те, що невідома особа незаконно заволоділа його скутером «Viper Active» з гаражу у м. Старобільськ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

ДТП:

У Кремінському районі на автомобільній дорозі Т-1302 сполученням с. Тонюшівка Новопсковського району - м. Бахмут в районі с. Варварівка Кремінського району водій мотоциклу «Honda CB 600F», не обравши безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та здійснив падіння з транспортного засобу. Внаслідок ДТП чоловіка з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні м. Рубіжне. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Відділ комунікації поліції Луганської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux