Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 8 травня 2018 року
Опубліковано 08 травня 2018 року о 09:30

Протягом доби поліцією було зареєстровано 433 повідомлення, з яких 29 - внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ОБСТРІЛИ: за добу поліцією зареєстровані обстріли території Луганщини, що підконтрольна українській владі.

Внаслідок одного з обстрілів у с. Лоскутівка Попаснянського району пошкоджені 6 приватних будинків по вул. Первомайська. За попередньою інформацією пошкоджений ще один будинок по вул. Харківській. На місці події працюють співробітники Попаснянського відділу поліції. Інформація щодо жертв та потерпілих не надходила.

РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

РОЗБІЙ:

Співробітники Лисичанського відділу поліції затримали громадянина, який підозрюється у скоєнні розбою у м. Лисичанськ. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за статтею 187 КК України «Розбій». Громадянина затримано в порядку ст. 208 КПК України.

ГРАБЕЖІ:

Співробітники Лисичанського відділу поліції затримали громадянина, який підозрюється у скоєнні грабежу – відкритому заволодінні мобільним телефоном у м. Новодружеськ. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Співробітники Сєвєродонецького відділу поліції затримали громадянина, який підозрюється у скоєнні грабежу – відкритому заволодінні мобільним телефоном у м. Сєвєродонецьк.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за статтею 186 КК України «Грабіж».

НЕЗАКОННЕ ЗАВОЛОДІННЯ ТРАНСПОРТНИМ ЗАСОБОМ:

До Станично-Луганського відділу поліції надійшло повідомлення громадянина про те, що в с. Велика Чернігівка родич заявника незаконно заволодів його мотоциклом «ИЖ Планета-3» у смт. Станиця-Луганська. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Встановлюються усі обставини події.

НЕЗАКОННЕ ПОВОДЖЕННЯ З БОЄПРИПАСАМИ:

Співробітники Марківського відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка виявили та вилучили 21 набій калібру 5,45 мм.

Співробітники Новоайдарського відділу поліції в ході проведення особистого огляду громадянина виявили та вилучили 1 тротилову шашку вагою 400 гр.

У м. Попасна бійці батальйону «Херсон» ГУНП в Херсонській області спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення ГУНП та співробітниками Попаснянського відділу поліції на одному з пересувних блокпостів Попаснянського району у громадянина виявили та вилучили гранату «РГД-5».

Співробітники Старобільського відділу поліції в ході проведення особистого огляду громадянина виявили та вилучили запал до гранати.

Співробітники Міловського відділу поліції в ході проведення особистого огляду громадянина виявили та вилучили 73 набої калібру 7,62 мм.

Вилучене направлено до НДЕКЦ. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

ВИЯВЛЕННЯ БОЄПРИПАСІВ:

До Станично-Луганського відділу поліції надійшло повідомлення громадянки про те, що в лісосмузі, на відстані 500 м від с. Новокондрашівка Станично-Луганського району, вона виявила постріл від «СПГ-9», який не вибухнув. Місце події охороняється. Знешкодження боєприпасу фахівцями ДСНС заплановано на 8 травня. Даний факт зареєстровано.

ВИЛУЧЕННЯ НАРКОТИКІВ:

Співробітники Сєвєродонецького відділу поліції в ході проведення особистого огляду громадянина виявили та вилучили 1 гр. амфетаміну.

Співробітники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП спільно зі співробітниками Рубіжанського відділу поліції в ході проведення особистого огляду громадянина виявили та вилучили 2 гр. амфетаміну.

Вилучене направлено до НДЕКЦ. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

НЕ РОЗКРИТІ ЗЛОЧИНИ:

ШАХРАЙСТВО:

До Рубіжанського відділу поліції надійшло повідомлення громадянки похилого віку про те, що їй зателефонувала невідома особа, яка представилася працівником поліції та повідомила, що у її онука неприємності та для вирішення питання необхідно перерахувати на банківський рахунок грошові кошти. Після чого жінка перерахувала на продиктований їй по телефону банківський рахунок грошові кошті у сумі 4000 грн. та у подальшому дізналась, що її онук в неприємності не потрапляв та з ним усе гаразд. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 190 КК України «Шахрайство».

ІНША ПОДІЯ:

До Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення керівництва генерального директора з охорони об’єктів «ПАТ Лисичанськвугілля» про те, що на одному зі стволів шахти Новодружеська «Лисичанськвугілля» трапився обвал породи. Внаслідок обвалу ніхто з гірників не постраждав. На момент аварії під землею перебувало 26 гірників, яких негайно було евакуйовано. На даний час життю та здоров’ю гірників нічого не загрожує, медичної допомоги ніхто не потребує. На території шахти створено оперативний штаб та проводяться роботи щодо ліквідації наслідків аварії. Даний факт зареєстровано.

Відділ комунікації поліції Луганської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux