Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Луганщині поліцейські територіальних підрозділів викрили десятьох крадіїв
Опубліковано 05 серпня 2021 року о 11:29

Наразі поліцейські перевіряють підозрюваних на причетність до скоєння аналогічних кримінальних правопорушень на території області.

До поліції Сєвєродонецька надійшло повідомлення про те, що до покинутого будинку в с. Смолянинове проник невідомий. Виїздом на місце події поліцейські затримали 43-річного раніше судимого місцевого мешканця, який скоїв крадіжку 4 пічних плит. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Оперативники поліції м. Рубіжне викрили:

- двох місцевих мешканців, які підозрюються у скоєнні крадіжки електроприладів з територі одного з підприємців міста;

- 21 та 25-річного раніше судимих місцевих мешканців, які скоїли крадіжку каналізаційних люків по вул. Визволителів та вул. Менделєєва м. Рубіжне.

Крім цього, серед міста, оперативники рубіжанської поліції виявили двох місцевих мешканців, які, в мішках переносили два електродвигуни, що були викрадені з нежилого приміщення місцевої мешканки.

Поліцейські м. Лисичанськ викрили 25-річного раніше судимого місцевого мешканця, який підозрюється у скоєння крадіжки металевих виробів та воріт з подвір’я по вул. Свободи та 28-річного місцевого мешканця, який підозрюється у скоєнні крадіжки грошей у своєї сусідки.

Поліцейські смт Троїцьке викрили 40-річного місцевого мешканця, який проник до приватного домоволодіння звідки скоїв крадіжку продуктів харчування.

Білокуракинські поліцейські викрили 60-річного раніше судимого місцевого мешканця, який з господарчої споруди сусіда вкрав продукти харчування.

Співробітники Старобільського районного управління поліції викрили 47-річного мешканця с. Підгорівка, який вкрав мобільний телефон.

Наразі викрадені речі вилучені у якості речових доказів та відправлені на експертизу. Надалі вони будуть повернуті законним власникам.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) КК України. Тривають слідчі дії.

До поліції м. Сватове надійшло повідомлення місцевого мешканця про те, що з його земельної ділянки розташованої між с. Хомівка та с. Гончарівка Сватівського району, де він вирощує баштанні культури невідомі чоловіки, які пересувалися на мотоциклі «ІЖ Планета-5» намагалися викрасти 33 кавуна.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні вказаного кримінального правопорушення викрили чотирьох мешканців с. Преображене. Даний факт внесено до ЄРДР за ст.15, 185 ч.5 «Замах на крадіжку» КК України.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux