Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На лінії вогню: поліцейські Луганщини несуть службу у Дворічанській ОТГ - поблизу рідної області та території країни агресора
Опубліковано 12 травня 2023 року о 14:42

Щодня, вірні своїй справі - співробітники різних підрозділів та служб ГУНП в Луганській області, які через повномасштабне російське вторгнення були змушені вдруге залишити свої власні домівки – стали на захист рідної землі. Вони безстрашно несуть службу в районах ведення бойових дій, захищають свою країну та свій народ. Щодня правоохоронці ризикують життям та здоров’ям заради того, аби українці жили в безпеці, а  Україна залишалась незалежною.

Вже понад 8 місяців оперативники Управління карного розшуку, співробітники Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування, бійці батальйону поліції особливого призначення несуть службу на території Дворічанської територіальній громаді, яка знаходиться під постійними, щільними та безпощадними обстрілами армії рф.

Крайній населений пункт територіальної громади знаходиться в 3-х кілометрах від території рф та 24 кілометрах від найближчого населеного пункту рідної Луганської області.

Поліцейські зведеного загону забезпечують оперативне та своєчасне реагування на заяви та повідомлення громадян, залучені до стабілізаційних заходів, несуть службу на блокпостах, входять до складу груп швидкого реагування, слідчо-оперативних груп та піклуються про громадян.

В населеному пункті залишилося близько 300 місцевих мешканців, є родини й з дітьми. Виживати на лінії вогню мешканцям громади допомагають поліцейські: і води наберуть з колодязя й донесуть її до помешкання, і дров наколять, для самотніх на короткий час стають добрими співрозмовниками, охочих евакуюють.

А, коли дозволяє більш менш безпекова ситуація, селяни приходять до місця тимчасової дислокації копів, де можуть скористатися супутниковим зв’язком Starlink та зателефонувати рідним.

У цій єдності та щиросердності правоохоронці підтримують місцевих, а місцеві - поліцейських, бо в очах дітей вони бачать своїх малих, а в очах старшого покоління - батько та мати, які хвилюються, сумують, при цьому пишаються своїми рідними захисниками.

Мабуть, ніколи за останні десятиріччя ми не були такі єдині та непоборні, і це надає нам сили йти вперед до Перемоги, яка, неодмінно, як зоря, зійде над Україною!


Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux