Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Луганщині Іван Варченко провів нараду з керівниками правоохоронних органів
Опубліковано 20 травня 2019 року о 20:29

Сьогодні, у Головному управлінні Національної поліції під головуванням радника міністра внутрішніх справ Івана Варченка та очільника поліції Луганщини відбулась нарада з керівниками підрозділів Національної гвардії України, управління ДСНС, прикордонної та міграційної служб, сервісного центру, Луганського державного університету внутрішніх справ та галузевих служб управління поліції щодо стану виконання Плану підготовки структур системи МВС до звільнення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Розпочинаючи нараду, Іван Варченко акцентував увагу присутніх керівників на позитивних відгуках не тільки громадян України, а й міжнародних спостерігачів щодо якісного та високопрофесійного забезпечення поліцією громадського порядку та публічної безпеки під час проведення виборів Президента України.

- Ми з вами вже заклали серйозні запобіжники попередження будь-яких порушень і будемо надалі продовжувати професійно працювати в інтересах українського суспільства, - наголосив Іван Григорович.

Продовжуючи нараду, обговорили стан виконання запланованих кроків, передбачених Планом. Особливу увагу приділили кадровому питанню та морально-психологічній підготовці правоохоронців Луганщини до несення служби на деокупованій території за специфікою кожної окремої служби. За результатами доповідей керівників структурних підрозділів МВС в Луганській області, Іван Варченко акцентував увагу на необхідності проведення спеціальних тренінгів з професійної підготовки до виконання завдань з урахуванням міжнародного досвіду участі поліцейських у миротворчих місіях.

- Питання деокупації українських територій постійно обговорюється у суспільстві і є одним з першочергових завдань нашої держави. Тому ми з вами повинні бути готовими до виконання завдань, які ставить перед нами більша частина українського суспільства. Від того, наскільки вже сьогодні ми якісно надаємо послуги нашим громадянам, наскільки професійно виконуємо свої обов’язки та захищаємо права людей, формується ставлення мешканців окупованих територій в цілому до України, - підсумовуючи нараду, наголосив Іван Варченко.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux