Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Луганщині поліція затримала чоловіка, який вистріливши у свого сусіда, переховувався, намагаючись уникнути правосуддя
Опубліковано 28 листопада 2019 року о 10:55

Оперативники Управління карного розшуку разом зі співробітниками Сватівського відділу поліції, бійцями спецпідрозділів КОРД та батальйону поліції особливого призначення встановили місцезнаходження та затримали раніше судимого чоловіка, який здійснивши постріл з вогнепальної зброї у свого сусіда, намагаючись його вбити, втік з місця події. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

До чергової частини Сватівського відділу поліції зателефонувала жінка та повідомила про те, що її чоловіка поранено.

Співробітники слідчо-оперативної групи, які негайно виїхали на місце події, встановили, що між чоловіком заявниці та 44-річним місцевим мешканцем, який декілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, виникла сварка. Під час сварки підозрюваний з рушниці здійснив постріл у свого суперника, та, прихопивши зброю, втік.

Потерпілого із діагнозом вогнепальне поранення черевної порожнини було доставлено до хірургічного відділення Сватівського РТМО де він наразі непритомний перебуває у реанімаційному відділенні у тяжкому стані.

Для встановлення місцезнаходження підозрюваного та його затримання в чотирьох районах області було введено спеціальну поліцейську операцію, негайно на усі блокпости та мобільні патрульні наряди було надано орієнтування, із залученням спецназівців були сформовані спецгрупи оперативного пошуку.

Оперативниками було встановлено місцезнаходження підозрюваного та з дотриманням заходів особистої безпеки, його було затримано бійцями спецпідрозділів.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 115 КК України в рамках якого проводиться досудове слідство під час якого ще належить встановити місце схованки зброї, з якої підозрюваний стріляв. Чоловіка ж затримано у порядку статті 208 КПК України і наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux