Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Нашим головним завданням залишається забезпечення демократичних, прозорих виборів Президента України, - Іван Варченко
Опубліковано 09 квітня 2019 року о 18:29

Сьогодні, у Головному управлінні Національної поліції за участі радника міністра внутрішніх справ Івана Варченка відбулась відео селекторна нарада з керівниками правоохоронних органів, галузевих служб управління та територіальних підрозділів поліції.

Іван Варченко розповів про перебіг подій під час проведення першого туру виборів по всій території України, про кількість повідомлень громадян про порушення виборчого законодавства і реагування на них з боку правоохоронців. 
Подякував особовому складу за гідну службу, та акцентував увагу на тому, що саме професійне ставлення поліції до виконання обов’язків щодо забезпечення правопорядку та публічної безпеки під час виборчих перегонів, було високо оцінено як громадянами, так і міжнародними партнерами та спостерігачами.

Крім того було розглянуто питання підготовки правоохоронців до забезпечення порядку та законності під час проведення виборчих перегонів та в день повторного голосування. Кожен з керівників правоохоронних органів доповів про стан роботи з організації несення служби особовим складом на цей період.

- Необхідно вжити вичерпних заходів для створення нормальних умов для співробітників, які цілодобово будуть задіяні на охороні громадського порядку на виборчих дільницях, та надати можливість кожному співробітнику реалізувати своє право на волевиявлення, - підкреслив Іван Варченко.

- Поліція Луганщини разом із колегами усіх правоохоронних органів вже зробили розрахунки сил та засобів і готові до забезпечення правопорядку під час другого туру виборів. Ми продовжуємо фіксувати всі без винятку повідомлення, які стосуються порушення виборчого законодавства. Продовжує працювати міжвідомча робоча група, яка здійснює моніторинг, аналізує та узагальнює усі повідомлення про порушення, та ситуаційний центр, який координує дії правоохоронних органів, - зазначив Сергій Колесник.

- Ми повинні з вами дотримуватися політичної нейтральності і під час проведення повторного голосування. Нашим головним завданням залишається забезпечення демократичних, прозорих виборів Президента України. Ми з вами повинні забезпечити в день виборів правопорядок задля безпечного та вільного волевиявлення виборців, - наголосив Іван Варченко, звертаючись до присутніх, і підкреслив, - поліція захищає громадян і Закон.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux