Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Луганщині поліцейські затримали бойовика НЗФ «ЛНР» на рахунку якого озброєне захоплення адміністративних будівель у Луганську
Опубліковано 31 липня 2018 року о 21:38

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Луганській області затримали 54-річного мешканця м. Сєвєродонецька, який з початком антиукраїнського руху на території міста приєднався до лав НЗФ та продовжував службу на керівництво фейкової республіки під час збройного захоплення адміністративних будівель м. Луганська та Луганського прикордонного загону.

В результаті реалізації оперативної інформації, співробітники УКР затримали сєвєродончанина, який приймав активну участь спочатку в організації «антимайданів», а потім в бойових діях проти народу України.

Так, с лютого 2014 року бойовик приймав активну участь у розхитуванні політичної обстановки в м. Сєвєродонецьку, виступав на сходинах громадян з закликами державного перевороту та проведення референдуму.

В квітні вступив до формування бойовиків, які дислокувались у захопленій ними будівлі СБУ. Отримавши камуфляжну форму та автоматичну зброю, здійснював охорону території, прилеглої до СБУ, видавав бойовикам озброєння та боєприпаси, спостерігав за полоненими, які утримувались у будівлі СБУ.

Трохи пізніше, будучи гранатометником, приймав активну участь у боях поблизу смт. Райгородка, у в захопленні військкомату м. Луганська, військової частини №3035 та Луганського прикордонного загону, під час якого були поранені 11 прикордонників.

Після конфлікту зі своїм командиром Павлом Дрьомовим, виїхав до Російської Федерації, у м. Воркута де перебував до 2018 року. Декілька днів тому бойовик за російським паспортом повернувся на територію України та приїхав в м. Сєвєродонецьк, де був затриманий поліцейськими.

Слідчі в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.4 ст.260 КК України, звернулися до слідчого судді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підозрюваному обрано запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави. Наразі проводиться досудове слідство, документується злочинна діяльність затриманого, встановлюються його зв’язки.

Відділ комунікації поліції
Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux