Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Луганщини здійснюють перевірку 9 повідомлень громадян щодо можливого порушення виборчого законодавства
Опубліковано 10 липня 2019 року о 18:03

До чергової частини Старобільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в районі автовокзалу невідомі особи порушують благоустрій. Виїздом на місце події поліцейські встановили 25-річного сєвєродончанина, який розклеював на електроопорах листівки з зображенням одного з кандидатів в народні депутати України. За результатами перевірки складено адміністративні матеріали за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Співробітники Кремінського відділу поліції перевіряють інформацію, яка надійшла з Краснореченської селищної ради про те, що по вул. Центральна смт. Краснореченське розміщені агітаційні банери однієї з політичних партій без дозволу селищної ради.

Новоайдарські поліцейські перевіряють інформацію щодо можливого підкупу виборців у місті Щастя представниками штабу одного з кандидатів в народні депутати.

Група співробітників Лисичанського відділу поліції виїхали на місце події (квартал 40 Років Перемоги), де за повідомленням місцевої мешканки, громадяни, які знаходяться в наметі одного з кандидатів в народні депутати, лаються та поводять себе неадекватно.

Інша група Лисичанських поліцейських перевіряє інформацію, яка надійшла від місцевого мешканця про те, що по вул. Жовтнева на стовпах невідомі клеять агітаційні листівки за одного з кандидатів в народні депутати.

Співробітники Міловського відділу поліції перевіряють інформацію місцевих мешканців про те, що на їх думку білборд із агітаційним зображенням одного з кандидатів в народні депутати незаконно розташований біля виконкому.

Інша місцева мешканка повідомила поліцію про те, що чоловік вимагає від неї демонтувати агітаційний намет одного з кандидатів в народні депутати.

До Попаснянського відділу поліції надійшло повідомлення місцевої мешканки про те, що в районі магазину «Мак»" по вул. Миронівська у м. Попасна вона виявила відсутність на агітаційному наметі двох банерів з передвиборчою агітацією одного з кандидатів в народні депутати.

До Кремінського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що за адресою с. Новоалександрівка вул. Шкільна були розміщені агітаційні банери однієї з політичних партій.

Дані факти зареєстровані. За результатами перевірок буде прийнято рішення в рамках чинного законодавства.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux