Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Луганщини інформує про події під час виборчих перегонів
Опубліковано 18 липня 2019 року о 15:47

На сьогодні, з початку передвиборчих перегонів поліцією Луганщини відкрито 12 кримінальних проваджень, складено 51 адміністративний матеріал, судами розглянуто чотири адміністративні матеріали та на порушників накладені штрафи.

На чотири окружні виборчі комісії вже завезена виборча документація, приміщення окружних комісій цілодобово охороняються поліцейськими.

Поліція продовжує миттєво реагувати на усі повідомлення, проводити перевірки та приймати законні рішення.

Так, Лисичанські поліцейські перевіряють повідомлення про те, що на центральному ринку м. Лисичанськ роздають агітаційні матеріали за кандидата в народні депутати та обклеюють стовпи агітаційними листівками, та про те, що агітаційний намет одного з кандидатів стоїть біля зупинки громадського транспорту, що заважає громадянам.

Попаснянські поліцейські перевіряють повідомлення довіреної особи кандидата в народні депутати про викрадення в м. Золоте агітаційних наметів кандидата в народні депутати та повідомлення про те, що невідомі особи зривають агітаційні плакати двох кандидатів у депутати.

Сватівські поліцейські перевіряють інформацію за зверненням члена ОВК по 113 округу про те, що йому на мобільний телефон зателефонував невідомий та висловивлював погрози фізичною розправою, та публікації, що висвітлені у місцевій газеті, в якій йдеться про підкуп виборців, та на сайтах в інтернет мережі - про погрози вбивством кандидату в депутати.

Новоайдарські поліцейські перевіряють повідомлення чоловіка про те, що на території Луганської ТЕЦ проходить несанкціонована передвиборча агітація кандидата в народні депутати.

Станично-луганські поліцейські перевіряють повідомлення представника Громадянської мережі «Опора» про те, що по 114 округу були виявлені масові порушення агітаційної реклами кандидата в депутати, бо на агітаційних матеріалах, які розповсюджувались, не вказані відомості про установу, яка здійснила їх друк, тираж, відповідальних за випуск та замовника. Крім того, поліцейські перевіряють повідомлення про те, що біля сільської ради стоїть агітаційний намет кандидата політичної партії, до складу якої цей кандидат не входить.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux