Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Повага до людини, дотримання її прав та людська гідність – це головне в нашій роботі, - Олег Григоров
Опубліковано 18 травня 2021 року о 14:26

Сьогодні, 18 травня, у Головному управлінні Національної поліції Луганської області відбулась щотижнева відеоселекторна нарада за участі керівників галузевих служб управління та територіальних підрозділів поліції.

На початку наради слово мали Представник Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Костянтин Черніков та Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Луганській області Ольга Нікітіна, які презентували присутнім щорічну доповідь Уповноваженого Верховної ради України з прав людини за 2020 рік про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина.

Під час презентації представники омбудсмана окремо зупинились на дотриманні прав цивільних осіб, які постраждали від збройного конфлікту, зокрема тимчасово переміщених осіб та осіб, які перебувають в містах несвободи.

Костянтин Черніков передав очільнику поліції Луганщини доповідь для більш детального ознайомлення особовим складом поліції з результатами досліджень, з проблемами, які на сьогоднішній день ще мають місце в площині цих питань, та рекомендаціями, спрямованими на поліпшення стану забезпечення прав і свобод людини.

- Дотримання прав людини – це головний принцип у роботі кожного правоохоронця. Повага до людської гідності під час розслідування правопорушень, це фундамент, на якому ґрунтується повага населення до поліції. Тому, наголошую на неухильному дотриманні прав людини та поваги до громадян під час виконання службових обов’язків та у побуті кожним без виключення співробітником поліції Луганщини, - наголосив Олег Григоров.

На нараді також обговорили стан організації роботи з розкриття шахрайств, крадіжок та злочинів у бюджетній сфері.

- Між слідчими та оперативними підрозділами повинна бути налагоджена тісна взаємодія, необхідно використовувати у повній мірі усі процесуальні можливості під час розслідування злочинів, здійснювати оперативний супровід досудового слідства по кримінальним провадженням, лише такі спільні дії у підсумку дадуть позитивний результат і жоден правопорушник не зможе уникнути відповідальності, - звертаючись до присутніх, наголосив очільник поліції Луганщини.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux