Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Сергій Колесник: Ми повинні визнавати свої помилки та працювати над їх усуненнями
Опубліковано 11 лютого 2020 року о 18:14

Сьогодні, у Головному управлінні Національної поліції в Луганській області відбулась колегія за підсумками роботи за минулий 2019 рік, на якій були присутні керівники галузевих служб управління та територіальних підрозділів.

Очільник поліції Луганщини Сергій Колесник відзначив не тільки досягнення в оперативно-службовій діяльності гарнізону поліції, але й вказав не тільки на наявні прорахунки в організації роботи окремих керівників, а й недоліки по кожному напрямку діяльності територіальних підрозділів.

- Безпека громадян та правопорядок на території області залежить від організації роботи поліції, від того, як швидко та грамотно відбувається реагування на виклики, як поліцейські розкривають та розслідують злочини, як розшукують злочинців. Велике починається з малого, а саме як організовує роботу підлеглих кожен керівник, та обов’язково, чи відповідально ставиться до служби кожен співробітник, - зазначив Сергій Колесник.

- Ми повинні у своїй роботі враховувати і прислуховуватись до думки та кожної пропозиції та зауваження, яке лунає в наш бік від громадян, та не ображатися на зауваження, а вміти працювати над недоліками, визнавати свої помилки і не допускати їх в подальшому, - акцентував увагу присутніх начальник главку.

Під час розгляду питання щодо результатів роботи блоку превентивної діяльності керівникам територіальних підрозділів було доручено в обов’язковому порядку доводити інформацію до мешканців територіальних громад та керівників органів місцевого самоврядування про проблеми, не вирішення яких впливає на кількість скоєних дорожньо-транспортних пригод.

- Ви бачите, що кількість ДТП не зменшується. Я звертаюся до усіх керівників територіальних підрозділів, ви повинні під час звітування перед громадами доводити у чому проблема, чому ДТП мають місце, і що вони трапляються не лише внаслідок порушення ПДР, а ще й внаслідок відсутності якісних автошляхів, розміток, знаків тощо, - підсумовуючи це питання, наголосив Сергій Колесник.

Наприкінці колегії, Сергій Колесник відзначив спортивні досягнення поліцейських та вручив кубки керівникам двох підрозділів - КОРДу та Сєвєродонецькому відділу поліції.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux