Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Тільки фахова, професійна і наполеглива протидія злочинності дасть нам можливість отримати інтелектуальну перемогу над злочинцями, заслужити довіру наших громадян і забезпечити їх захист і спокій, - Олег Григоров
Опубліковано 16 березня 2021 року о 15:17

Сьогодні, під головуванням очільника поліції Луганщини Олега Григорова в Головному управлінні Національної поліції відбулась відео селекторна нарада з керівниками галузевих служб управління та територіальних підрозділів поліції області.

Під час розгляду питань, що стосуються розкриття та розслідування таких видів злочинів як шахрайства та крадіжки, поєднані з проникненням у житло, були визначені проблеми та прорахунки в організації цього напрямку оперативно-службової діяльності та поставлені конкретні завдання керівникам тих підрозділів, де спостерігається недостатня активність у проведенні оперативної та профілактичної роботи щодо протидії цим злочинам.

- Шахрайства та крадіжки чужого майна – це найбільш притаманні нашій області види злочинів. Особливо від злочинних дій шахраїв страждають наші довірливі люди, залишаючись без заощаджень для існування. А коли негідники, граючи на емоційному стані батьків, шахрайським шляхом забирають гроші, які передбачались для лікування їх онкохворої дитини, це взагалі аморальне явище. Тому, я прошу усіх керівників, принципово, системно та професійно підійти до виконання моїх вимог щодо профілактики та протидії злочинності. Для того, щоб ми могли розкривати такі злочини, необхідно застосовувати увесь комплекс спеціальних та технічних можливостей поліції. Тільки фахова, професійна і наполеглива протидія злочинності дасть нам можливість отримати інтелектуальну перемогу над злочинцями, заслужити довіру наших громадян і забезпечити їх захист і спокій, - звертаючись до присутніх, наголосив Олег Григоров.

Особливу увагу на нараді приділили обговоренню стану дисципліни та законності серед працівників поліції та роботі з профілактики надзвичайних подій серед особового складу.

- Ми повинні відслідковувати інформацію, що взагалі відбувається в житті поліції України, аналізувати прорахунки і помилки та заздалегідь робити все від нас залежне, щоб такого не сталося у наших підрозділах. Ми, як керівники, повинні знати, якими проблемами живе колектив, що відбувається у житті кожного співробітника, для того, щоб своєчасно надати допомогу, а якщо у якихось проблемних питаннях людині потрібна наша підтримка, ми зобов’язані це знати і підставити плече, - підсумовуючи нараду, акцентував увагу керівного складу, начальник Главку.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux