Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Відео селекторна нарада з керівниками галузевих служб управління та територіальних підрозділів поліції
Опубліковано 07 травня 2019 року о 14:57

У Головному управлінні Національної поліції під головуванням очільника поліції Луганщини Сергія Колесника відбулась відео селекторна нарада з керівниками галузевих служб управління та територіальних підрозділів поліції.

Розпочалась нарада з обговорення надзвичайних подій, які сталися протягом тижня на території України і пов’язані з загибеллю та травмуванням співробітників поліції.

- Головне – це життя та здоров’я кожного співробітника поліції. Ми з вами вже п’ятий рік працюємо в складних умовах, в умовах проведення операції об’єднаних сил, і кожного дня стикаємось не тільки з криміналітетом, а й з подіями, які пов’язані зі збройним конфліктом. Тому, кожен керівник повинен постійно звертати увагу на психологічний стан кожного співробітника та на неухильне дотримання підлеглими особистої безпеки під час несення служби, - звертаючись до присутніх, наголосив Сергій Колесник.

Продовжуючи нараду, заслухали оперативну обстановку на території області та обговорили питання щодо ситуації на території України, пов’язаної зі скоєнням злочинів із використання вогнепальної зброї та вибухівки. Під час обговорення цього питання Сергій Колесник акцентував увагу керівників територіальних підрозділів на організації несення служби на блокпостах з метою недопущення переміщення та витоку з зони проведення ООС на мирну територію зброї та боєприпасів та на проведенні системної роботи з використанням усіх спеціальних можливостей поліції задля її виявлення та вилучення.

Розглянули результати роботи по боротьбі з наркозлочинністю та обговорили подальші дії щодо постійної комунікації з громадянами з обміну інформацією стосовно цієї проблематики.

Наприкінці наради було обговорено питання щодо забезпечення публічної безпеки та громадського порядку під час проведення масових заходів, присвячених Дню пам’яті і примирення та Дню Перемоги над нацизмом.

- Ми повинні докласти вичерпних зусиль та зробити з вами все від нас залежне, щоб масові заходи 8 та 9 травня пройшли спокійно і кожна людина відчувала себе у безпеці, - підсумовуючи нараду зазначив Сергій Колесник.

Відділ комунікації поліції Луганської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux